Tecrübe: Mesaj Sayısı: 1047 Nereden: Manisa / istanbul mekik dokuyor Durum:çevrimdışı Katılım Tarihi: 09.05.08
Mesaj Tarihi 13-09-2008 12:53
Bu güne kadar kullandığım ve bir müddet daha kullanmayı planladığım renderer yazılımı Artlantis Studio idi. V-ray biraz korkutucu gelmiş olsa gerek ki geçiş süreci bir türlü başlayamadı. Bir süredir çevirmekte olduğum Sketchup for v-ray türkçe eğitim notları sayesinde V-ray'a az da olsa bir giriş yaptım. birkaç günlük çalışma neticesinde çıkan sonuç aşşağıdaki gibidir. Daha önce çalışmış olduğum küçük bir sahnedir kendileri. Bir çok hata elbette mevcut.
Yinede görüşlerinize sunayım istedim.
Olacak olacak vallahi..Eline sağlık Ali Bey,
Musluk ve lavaboyu siz modellediyseniz bravo,çok gerçekçi olmuş. Hazır model kullanmışsanız da, materyal seçimi çok başarılı..
Tecrübe: Mesaj Sayısı: 1047 Nereden: Manisa / istanbul mekik dokuyor Durum:çevrimdışı Katılım Tarihi: 09.05.08
Mesaj Tarihi 13-09-2008 23:35
Musluk ve lavabo,
Şimdilik hazır model, İleri modelleme tekniklerini öğrenince kendimde yapmayı denerim.
Musluk ve lavabo hariç diğer kaplamalar ve malzemeler bence kötü aslında,
Yinede teşekkür ederim. Bizde v-ray' a katıldık ya daha ne diyeyim kendime
Tecrübe: Mesaj Sayısı: 24 Nereden: Kocaeli Durum:çevrimdışı Katılım Tarihi: 14.06.08
Mesaj Tarihi 15-09-2008 11:04
aliceylan1981 yazdı:
Musluk ve lavabo,
Şimdilik hazır model, İleri modelleme tekniklerini öğrenince kendimde yapmayı denerim.
Musluk ve lavabo hariç diğer kaplamalar ve malzemeler bence kötü aslında,
Yinede teşekkür ederim. Bizde v-ray' a katıldık ya daha ne diyeyim kendime
Teşekkürler, yanlız benim sorum modellemeyi nasıl yaptığınla ilgili değildi, merakım rendırını alırken yaptığın işlemler, hazır metal ayarlarınımı kullandın yoksa kendinmi yaptın?
Yaptıysan nasıl yaptın? Biraz açıkalrsan çok güzel olacak. Şuan öle bi açlıktayımki ne söylesen kapacam
Özellikle nasıl bir ayar yapıldığı konusunda şu yolu izledim. İlgili materyali çağırıp ayarlarını inceledim. Nasıl yaptığını o zaman daha iyi anlamış oldum. Lavabo materyalini kendim atamıştım. Musluğun materyali steel tarzı bir materyaldir.
Bu Mesajı İmleyin:
Başlığı İzleyenler
0 Üye 1 Ziyaretçi Başlığı Görüntülüyor.Toplam 1 Kişi.