Evet arkadaşlar yanlış duymadınız ilk eklediğim resimlerdeki elmalara hasta oluyorum ama bir türlü bunun aynısını render alamıyorum.
podiumda iyi sayılırım ama podiumum su ve cam gibi materyallerle arası pek iyi değil sanırım podiumda en iyi yapabildiğim bu;
vray öğrenmeye çalıştım ama bi türlü mantığı kavrayamadım. birinin birkaç örnekle mantığı anlatması lazım sanırım.
ben de unbiased rendererlarla çalışayım dedim indigo renderer ile aldığım da bu;
bi arkadaş "glass material yapımı" adı altında bunu v-ray için anlatmaya çalışmış ama ben beceremedim her seferinde material transparanlık ayarı eski halini alıyor.
ekte becerebildiğim kadar modellediğim elmam var. yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum.
Warning: require_once(../includes/dynamic_meta.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/dersen/public_html/themes/templates/footer2.php on line 24
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '../includes/dynamic_meta.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dersen/public_html/themes/templates/footer2.php on line 24