| 4 Gün Önce 01:14 ÖS |
villa ouxhill | Düzenleyen
ouxcity 21 Saat Önce
|

ouxcity Saygın Üye

Katılım Tarihi: 27.09.08
 |
sketchup'da çizildi artlantis'de render alını ilk görseli sizinle paylaşıyorum daha tam olarak bitmedi yarın farklı açılardanda görseller ekleyeceğim her bir resim için render süresi 20dk sürdü yorumlarınızı bekliuyorum ilk renderi size sunuyorum umarım beğenirsiniz.
 |
| |
|
|
| 4 Gün Önce 02:34 ÖS |
RE:
villa ouxhill |

karamurat100 Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 28.05.08
 |
tasarım size mi ait önce bunu sorayım.
sonra radiocity ve antialising ayarlarının seviyeleri neydi çözünürlüğünü ne kadar tuttunuz acaba 20 dk çok makul bi zaman.
bide pc konfigürasyonunuzu yazarsanız sevinirim. bnm pc bana biraz yavaş gibi geldide.
elinize sağlık güzel olmuş sadece ışık biraz az geldi bana sanki kapalı hava renderı gibi. |
| |
|
|
| 4 Gün Önce 03:23 ÖS |
RE:
ouxcity 4 Gün Önce
|

ouxcity Saygın Üye

|
radiocity high antialising high pc özelliklerim 2,20 ghz
Sabit Disk
:
500 GB
Çekirdek
:
Intel
İşlemci
:
Intel Core 2 Duo
Bellek
:
4 GB DDR2 ram
bu pc bir laptop ekranı lcd olduğu için orada rengi açık görünüyor masaüstünde biraz kapalı görüne bilir onu ayarlamaya çalışıyorum
not:tasarım bana ait |
| |
|
|
| 3 Gün Önce 12:31 ÖÖ |
RE:
villa ouxhill |

Erkan Mantas Üye

Katılım Tarihi: 01.09.09
 |
sagda havuzun ustundeki kolonun terasin ortasina basmasinda usulsuzluk var. Kolonlar asagidan yukari dogru gider. Hatta imar yonetmeligine gore, bir zamanlar bircok binada yapilmis olan, ilk katlardaki konsol ucuna bindirilen ve son kata kadar bu sekilde cikartilan kolonlar yasaklanmistir.
Tasarim guzel. Isik beyazlarda parlama yapsa da biryerlerde eksik gibi hakikaten. Belki de ana isikta degil hava isigindadir sorun. Yani Artlantis'te de isimleri ayni mi bilmiyorum ama -Environment- yerine -Gi-yi arttirmayi deneyebilirsin. Tabi sen bilirsin. Kolay gelsin
Erkan Mantaş
İnşaat Mühendisi |
| |
|
|
| 3 Gün Önce 02:04 ÖS |
RE:
ouxcity 21 Saat Önce
|

ouxcity Saygın Üye

|
buda projenin farklı açılardan görselleri

|
| |
|
|
| 21 Saat Önce 06:21 ÖS |
RE:
villa ouxhill |

ouxcity Saygın Üye

|
arkadaşalar yorumlarınızı bekliyorum |
| |
|
|
| 4 Saat Önce 11:31 ÖÖ |
RE:
villa ouxhill |

Erkan Mantas Üye

Katılım Tarihi: 01.09.09
 |
Yorum yapmistim. Yeni birsey yok.
Isik az gibiydi yine az. Beyazlarda parlama azalmis mi bana mi oyle geldi bilmiyorum.
Balkonu tasiyan kolon da dosemeler de "reaktif pudra katkili beton" dusunuluyor sanirim aksi taktirde belirttigim ama dikkate almadigin uzre; bu sekilde mimari tasarim ve statik hicbir belediyeden onay alamaz.
Bunlari bir kenara birakayim, havuzda insan guneslenmek isteyecektir neden tamami ustu kapali dusunmussun ki? Farkli bir atmosfer kattigi dogru ancak havuz ya kapali havuz seklinde bina icinde dusunulur -isitmali vesaire- ki zahmetlidir nemden korumak icerisini. Ya da yapi disinda bahcede yapilir. Etrafinda galerisi olur. Guneslenmek isteyen sezlongunu alir bir tarafta da siginacagi gunes semsiyesi olur isterse... Ama ustunu kapatmak tercih edilmez. Tuhaftir, yaninda da garaj girisi var bu havuzun; Yani o kisimda herhangi bir oturma odasi, salon vesaire bulunmuyor. Ilginc.
Erkan Mantaş
İnşaat Mühendisi |
| |
|
|
| 2 Saat Önce 12:42 ÖS |
RE:
ouxcity 2 Saat Önce
|

ouxcity Saygın Üye

|
teşekkürler yorumunuz için belediyeden çıksın çıkmasın öyle birderdim yok mimar olursam düşünürüm şimdi öss ye çalışmam lazaım 
havuzun arkasında bir o da var görsellerde görünmüyo arkada var yani  |
| |
|
|
| 2 Saat Önce 01:01 ÖS |
RE:
villa ouxhill |

eyoz Saygın Üye

Katılım Tarihi: 24.06.08
 |
Binada beyaz görünen yerlere neden bir kaplama yapmadın?
Çatı sacaklarına çok kademe yapıyorsun. Çatı egimi de biraz fazla olmuş.
Erkan ın yazdıgı gibi üstü kapalı havuz olayı pek kullanışlı bir şey olmasa gerek.
|
| |
|